Retourneren

Veelgestelde vragen:

Retourneren of ruilen dient binnen 14 dagen na de e-mailbevestiging van de verzending te geschieden. Voor gedetailleerde informatie verwijzen wij u naar het herroepingsrecht zoals omschreven in onze algemene voorwaarden.

De door u gemaakte (verzend)kosten voor het omruilen dan wel retourneren worden vergoed tot een bedrag van maximaal 6,95 euro.

Stuur een e-mail naar info@comfortbags.nl. Onze klantenservice zal u voorzien van duidelijke instructies teneinde het omruilen of retourneren zo soepel en spoedig mogelijk te laten verlopen.

Ja, op voorwaarde dat het artikel in de originele staat verkeert en de bijbehorende etiketten er nog aan zitten. Comfortbags behoudt zich echter het recht voor om retouren die buiten de gestelde termijn zijn aangevraagd en verzonden te weigeren. Artikelen die zich niet in de originele staat bevinden zoals ze zijn ontvangen worden evenmin geaccepteerd.

Ja, u heeft in dat geval wederom 14 dagen de tijd, gerekend vanaf de datum waarop wij de nieuwe zending hebben bevestigd, om het artikel te ruilen.

U ontvangt het retourbedrag en de door gemaakte retourkosten zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 3 werkdagen) via dezelfde betaalmethode die u heeft gebruikt voor uw bestelling.

Veelgestelde vragen:

Zolang u geen bericht heeft gekregen over dat uw bestelling is verzonden kunt u de bestelling annuleren door ons een e-mail te sturen of vul het formulier in (comfortbags.nl/contact).

Stuur ons een e-mail te of vul het formulier in (comfortbags.nl/contact).